Onze schoonheidsbehandelingen

U zult merken dat u bij Salon Petronella geen nummer bent maar een echte gast. De zeer persoonlijke aandacht en de hoge kwaliteit van de behandelingen staan daarom voorop. Een complete behandeling duurt in mijn salon daarom al gauw twee uur, daar waar in een andere schoonheidssalon dezelfde behandeling vaak wordt afgewerkt in één uur! In mijn salon ben ik pas tevreden wanneer u na afloop kunt zeggen: "Het was heerlijk. Ik voel me uitstekend verzorgd en volledig ontspannen".
Salon Petronella is STIVAS (schoonheidsverzorging) gediplomeerd en wij onderhouden onze vakkennis en zijn daarom altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen in het vakgebied zodat u er van uit kunt gaan dat u vakkundig wordt behandeld.

Alle producten die bij Salon Petronella worden gebruikt zijn Hypo-allergeen en gefabriceerd zonder getest te zijn op dieren. De producten van Bernard Cassiere, Dr. Renaud en Mavala garanderen u een absolute topbehandeling voor het gezicht en lichaam.

Onze standaard schoonheidbehandelingen:
Pro Cleanbehandeling
29,50
De huid wordt zeer intensief gereinigd (met een actieve peeling), oneffenheden in de huid (als mee-eters, gerstekorrels e.d.) worden professioneel verwijderd en de huid wordt van een verzorgend masker voorzien.
Relaxbehandeling
45,00
De Relaxbehandeling is eigenlijk de "standaard" behandeling bij Salon Petronella en bestaat uit een intensieve reiniging van de huid (met een actieve peeling), professioneel verwijderen van de oneffenheden in de huid (als meeeters, gerstekorrels e.d.), epileren van uw wenkbrauwen, het geven van een ontspannende gezichtsmassage en tenslotte wordt de behandeling met een verzorgend masker afgesloten.

Extra opties bij deze behandelingen zijn:
•  Een speciale serum (ampul) met extra verzorgende werkstoffen ( € 7,50 )
•  Een extra diepe peeling ( € 5,25 )
•  Soin Yeux au Bleuet - oogbehandeling ( € 15,00 )
•  Harsen wenkbrauwen i.p.v. epileren ( € 5,00 )
Deze opties kunt u ook altijd combineren bij een van de onderstaande specialiteiten.
Salon Petronella adviseert u hier uiteraard graag over.
Onze specialiteiten:
Soin Eclat C20 - Boosterbehandeling Anti-age
29,95
Soin Eclat C20 is een speciale anti-age en boosterbehandeling voor een stralende huid op basis van ultra-geconcentreerde Vitamine C (Techni-serum C20). In slechts 45 minuten wordt door deze intensieve behandeling de doorbloeding van de huid gereactiveerd en opnieuw gehydrateerd.
Oogcontourbehandeling o.b.v. Korenbloem
15,00
Deze oogcontourbehandeling op basis van korenbloem staat bekend om het gericht aanpakken van oogproblemen vanwege zijn kalmerende, verzachtende en adstringerende werking. Onze grootmoeders en moeders gebruikten het al om vermoeide ogen te laten ontzwellen en rusten. Korenbloem is rijk aan flavonoiden (anti-oxidanten van de familie van polyfenolen bekend om de tekenen van huidveroudering te bestrijden). Het hydrateert het gebied rond de ogen waardoor lijntjes, rimpeltjes (kraaienpootjes), huidverslapping en wallen verminderen.
Het geeft u weer een frisse en stralende blik!
Deze behandeling is uiteraard ook mogelijk i.c.m. een gewone gezichtsbehadeling.
Detoxbehandeling met bloedsinaasappel
49,00
Stimuleer uw huid met deze energiegevende behandeling  samgegesteld op basis van een DETOX-complex (Extract van bloedsinaasappel + etherische olie van mandarijn). Een intens progamma in 2 stappen om de huid totaal te laten ontspannen en te ontgiften en haar daarna een doeltreffende vitaminekuur te geven.  Een uitstekende behandeling bij seizoenswisselingen, of na een periode van vermoeidheid, afvallen of ziekte.
Soin Lift Lumière / Time Inceptor - Anti-Age
55,95
Na een speciale dieptereiniging met een ex-foliërend effect op basis van enzymen wordt de huid van het gezicht behandeld met Aloe Vera-, Komkommer-, en Malve-extracten die de huid kalmeren en hydrateren, en met Centella Asiatica en Ginseng-extracten die de activiteit van de huidcellen stimuleren. Deze behandeling bevat tevens Basaline, een nieuwe gepatenteerde actieve stof met een bewezen werking tegen huidveroudering.
Minilift Dr. Tadlea - Cosmetische lift
57,95
Minilift van dr. Tadlea is een cosmetisch liftende behandeling op basis van Aloë Vera. Door de op elkaar afgestemde Minilift producten vindt in zowel de opperhuid als in de dieper gelegen lagen van de huid een soort van passieve gymnastiek plaats. Hierdoor wordt de microcirculatie aangezet, waardoor er een betere huiddoorbloeding ontstaat die rimpelvorming verminderd. Hierdoor krijgt de huid een gezonder, jeugdiger en strakker aanzien.
Soin au Chocolat - Anti Stress
53,95
Deze behandeling op basis van pure warme chocolade is dé ultieme verwenning voor uw huid. In de gure herfst- en winterperiode heeft de huid veel te verduren. De behandeling die de huid revitaliseert en diepe hydratatie biedt, heeft een masker op basis van pure Cacao, Sinaasappelextracten en Karitéboter. Wist u dat bewezen is dat Cacao bij cosmetisch gebruik de volgende eigenschappen heeft:
- Door alleen al de geur van Cacao (chocola) en sinaasappel maakt u zelf het
  hormoon endorfine aan. Endorfine zorgt er voor dat u zich heerlijk relaxed en
  blij voelt.
- Cacao heeft een ontgiftende werking op de huid doordat het een hoge waarde van
  fenolen (plantaardig hormoon) bevat die helpen de zuurgraad van uw huid optimaal
  te houden.
- Cacao werkt tonifiërend en stimulerend op de stofwisseling van uw huid, en zorgt
  er mede voor dat uw huid wordt gekalmeerd.
Soin Oxygène-Miel - Zuurstof-Honingbehandeling bij Vermoeide huid
54,50
Deze behandeling met 100% zuivere Acaciahoning stimuleert de celvernieuwing in de huid. Dankzij haar samenstelling van suikers, vitamines en oligo-elementen is deze honing erkend voor zijn verzachtende, voedende, hydraterende en zuurstofopname stimulerende werking. Deze behandeling is bij uitstek geschikt voor een vale of vermoeide huid
Eclat Intense Kiwi
54,50
Een doeltreffende oplossing voor een fletse teint en pigmentvlekken (hyperpigmentatie).  Deze intense ophelderende behandeling op basis van kiwi, witte moerbeiextract en derivaten van vitamine C laten uw huid weer stralen.
Concept Hydra Nutrition Bamboe Aloë-vera
57,00
Een slecht gehydrateerde en/of slecht gevoede huid wordt vaal en ruw, veroorzaakt een verslapping van de huid en wijst vaak al op de eerste tekenen van huidveroudering. Om deze twee problemen bij de bron aan te pakken is deze behandeling o.b.v. bamboe-extracten, Aloë-Vera en cactus, samen met collageen, hyaluronzuur, karitéboter, amadel- en avocado-olie de meest professionele aanpak die er is op dit gebied.
Tribal - Wellness
57,95
Deze wellnessbehandeleing kent vele actieve plantaardige hulpstoffen, en ingrediënten op basis van oeroude receptuur van inheemse volkeren uit noord- en zuid Amerika, Polynesië, Japan, Arika en Australië. Een van de meest uitgewerkte formules van Bernard Cassiere die de huid laat stralen, soepel laat aanvoelen en fijne lijntjes in het gelaat merkbaar verminderd. Een wereldse behandeling die u eens moet ervaren!
Peeling Pro 4/26 - Fruitzuurbehandeling
45,00
Deze fruitzuurbehandeling is een korte maar zeer intensieve behandeling van de huid. Na de eerste behandeling voelt u meteen dat u een gladder en zachter huidoppervlak heeft. Het is ook mogelijk dat u maar een deel van uw gezicht laat behandelen, bijvoorbeeld alleen maar op een pigmentvlek. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Voor een beter en blijvend resultaat raad ik bij deze behandeling meestal een kuur aan. Een kuur bestaat uit minimaal 4 opeenvolgende behandelingen (bijvoorbeeld 1x per week). De kuurprijs is dan € 42,50 per behandeling bij vooruitbetaling.
Soin Grenade - Fruitzuurbehandeling Granaatappel
45,00
De fruitzuurbehandeling voor de rijpere huid op basis van Granaatappel. (Super)vruchten die dankzij hun krachtige gehalte aan anti-oxydanten en vitamines (A, C) onze cellen kunnen beschermen tegen agressie van buitenaf zoals weersinvloeden.
Diamond Micro Dermabrasie
47,00
Diamond Micro Dermobrasie is een mechanische Peelbehandeling die de huid glad, zacht en jeugdig maakt. Op effectieve wijze wordt de huid ontdaan van dode huidcellen en wordt de bloedcirculatie en de aanmaak van cellen in het bindweefsel van de huid gestimuleerd. Op deze manier vindt er een natuurlijke huidverjonging plaats.
Voor een beter en blijvend resultaat raad ik bij deze behandeling meestal een kuur aan. Een kuur bestaat uit minimaal 4 opeenvolgende behandelingen (bijvoorbeeld 1x per week). De kuurprijs is dan € 42,50 per behandeling bij vooruitbetaling.
Soin Tissu Conjonctif - Bindweefselmassage gezicht
25,00
Bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve massagetechniek, gericht op het herstelvermogen van de huid. Doordat de doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd, wordt de aanmaak van de collagene- en elastine vezels gestimuleerd en verbeterd. De massage werkt celvernieuwend en de huid ziet er jonger en steviger uit.  Bij een regelmatige behandeling kunnen ook littekens en pigmentvlekken verminderd of zachter gemaakt worden.
 
Acne behandelingen:
Acne-behandeling
35,00
Hoewel acne voornamelijk bekendstaat als een aandoening die alleen tijdens de puberteit voorkomt, heeft één op de drie vrouwen na haar vijfentwintigste nog immer acne. Na een uitgebreide huidanalyse van uw huidtype wordt de huid zeer intensief en hygiënisch gereinigd (alle meeeters, puistjes en andere oneffenheden worden stuk voor stuk verzorgd/behandeld), gepeeld en gehydrateerd door een speciaal masker en serum toegespitst op uw huidtype. Aan de hormonale huishouding kan vrij weinig worden gedaan. Door het slikken van speciale hormoonpreparaten (via de arts verkregen) wordt de hormoonhuishouding wel tijdelijk op "orde" gebracht, maar zodra hiermee wordt gestopt beginnen de problemen meestal weer opnieuw. Daarentegen kan er wel degelijk iets aan worden gedaan, is het niet aan de binnenkant dan wel aan de buitenkant.
Voor een optimaal resultaat kunnen deze behandelingen ook in kuurverband van 4 tot 6 behandelingen worden afgesproken, u betaald dan een aanzienlijk lagere prijs van € 32,50 per behandeling bij vooruitbetaling.
Extra optie bij deze behandeling: Een extra diepe peeling ( € 4,95 )
Acne-behandeling - Alleen intensieve reiniging
25,00
Deze behandeling bestaat uit dezelfde intensieve reiniging van de huid als een "normale" Acne-behandeling". Het verschil is dat bij deze behandeling GEEN afsluiting volgt met een speciaal masker en serum toegespitst op uw huidtype.
Acne-behandeling - Soin Argi Püre
48,50
Een (complete) Acne-behandeling zoals hierboven beschreven, echter met een speciaal extra behandelingsdeel op basis van limoen en zuiverende groene en witte klei. De witte klei wordt bij de gevoelige zones op de huid gebruikt (o.a. rondom de ogen) en de groene klei bij de rest van het gelaat. Resultaat van deze behandeling is dat uw huid er mooi gematteerd uit ziet (geen glimmende plekken meer) en zuiver en fris aanvoelt.

Weetjes

De behandeling thuis voortzetten met onze producten!
Wij bieden een scala aan producten van topmerken op het gebied van schoonheidsverzorging. Door deze producten thuis te gebruiken verlengt u het effect van de schoonheidsbehandeling in de salon. U zult zichtbaar resultaat behouden en ontdekken dat deze meer doen dan de producten die worden aangeboden bij parfumerieën en drogist.
Onze ProductenWij hebben producten van o.a.  Bernard Caissiere, Dr. Renaud en Mavala. Meestal op voorraad, maar altijd bestelbaar binnen een paar dagen.


Salon Petronella op Facebook!
Laatste foto's zien of direct op de hoogte zijn van nieuwtjes? Kijk op mijn Facebookpagina en help me aan "Likes". Bij elke 100 Likes wordt er onder alle "Likers"  een Cadeaucheque ter waarde van een GRATIS Manicurebehandeling verloot.
Aanbieding van de maand!
Klik op de aanbieding van de maand om deze advertentie te vergroten! Deze aanbieding wordt ook gepubliceerd in enkele huis aan huisbladen.

Verras iemand met een Cadeaucheque van Salon Petronella
Wij hebben cadeaucheques in elke prijsklasse vanaf € 10,00 (vrij te besteden) of voor een complete behandeling naar keuze.

Cadeaucheques
De cadeaucheque voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum, uit liefde of gewoon zomaar omdat je iemand wilt verrassen.

Hiermee verwen je iemand pas letterlijk én figuurlijk !!!

Meer informatie over de Cadeaucheques van Salon Petronella


De Spaarkaart met een korting van maar liefst 50% !!!
Bij elke besteding van € 15,00 in mijn salon ontvangt u 1 Beauty-punt. Als u een volle spaarkaart heeft, geeft dat bij inlevering het recht op een complete Schoonheids-, Pedicure-, of Manicurebehandeling naar keuze voor de helft van de op dat moment geldende prijs. M.a.w. maar liefst 50% Korting!  Waar krijg je dat tegenwoordig nog?
Spaarkaart Salon Petronella


Bellen met Salon Petronella
Burgemeester de Voslaan 3  ●  1647 BJ  Berkhout  ●  Telefoon: 0229 - 55 19 65
Info & Verantwoording  ●  Email: info@salon-petronella.nl  ●  © 
Openingstijden:  Maandag t/m Vrijdag van 9 tot 18 uur (Donderdag tot 21 uur)
en Zaterdag van 9 tot 13 uur  ●  Behandeling op (telefonische) afspraak