Onze Pedicurebehandelingen

Verwen jezelf met een paar nieuwe voeten!
U ziet er natuurlijk graag goed uit!. De dagelijkse zorg voor uw uiterlijk vindt u heel gewoon. Maar hoe zit dat met uw voeten? Wanneer krijgen die eens de aandacht die ze behoren te krijgen... pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt branderig aanvoelt of die ene likdoorn steekt? Realiseert u zich weleens dat u uw voeten belast met uw gehele lichaamsgewicht? En wist u dat als de voeten pijn doen, ongemerkt ook de houding kan veranderen?...en dat daardoor weer rug- en/of nekklachten kunnen onstaan?

Met een goede, regelmatige verzorging van uw voeten zijn al deze problemen te voorkomen.
De gediplomeerde pedicure van Salon Petronella kan u daarbij uitstekend helpen.

Salon Petronella is gediplomeerd Medisch Pedicure en dus ook gecertificeerd voor de diabetische voet, reumatische voet en andere gespecialiseerde voetklachten. Wij zijn aangesloten als professionele pedicure bij het Diabetes Zorgsysteem West Friesland. Vaak worden hierdoor de kosten (deels) vergoed door uw ziektekostenverzekering.
Kijk in de rechterkolom voor meer informatie over dit onderwerp


Desgewenst komen wij ook voor de behandeling bij u thuis!

Prijzen Pedicurebehandelingen:
Pedicurebehandeling - in de salon
37,00
Voor een optimale hygiëne worden eerst uw voeten gedesinfecteerd. Vervolgens bestaat de behandeling uit het weghalen van eelt en eventuele likdoorns, het op de juiste manier knippen van de nagels en het verzorgen van de gehele voet met als afsluiting behandeld met een voetbalsem. Met behulp van speciale apparatuur wordt u snel en meestal geheel pijnloos geholpen. Salon Petronella werkt hygiënisch, vakkundig en zorgvuldig, en continueert bovendien jaarlijks haar certificaat/diploma's waardoor haar vakkennis optimaal blijft en zij de nieuwe ontwikkelingen op de voet volgt.
Pedicurebehandeling - Voor de Diabetische voet
37,00
Als bij u diabetes is vastgesteld wordt u doorverwezen door een specialist of huisarts naar het Diabetes Zorgsysteem West-Friesland en/of de podotherapeut voor onderzoek aan uw voeten en zij zullen u doorverwijzen naar een aangesloten en gespecialiseerde pedicure.
Na de door hen afgegeven Simm's-classifatie en zorgprofiel kan de behandeling in mijn salon plaatsvinden. Deze speciale pedicurebehandeling is erop gericht de diabetische voet zo optimaal en zorgvuldig (medisch) mogelijk te behandelen. Omdat Salon Petronella zeer hygiënisch, vakkundig en zorgvuldig werkt, en bovendien jaarlijks haar certificaat/diploma's continueert voor deze specifieke behandeling is deze behandeling niet alleen zeer goed geschikt voor de diabetische voet maar ook voor de reumatische voet. Zie voor eventuele vergoedingen van uw zorgverzekeraar in de rechterkolom voor meer informatie.
Pedicurebehandeling - Risico voet (neuropathie/reuma enz.)
37,00
Als bij u een reumatische voet, neuropathie, een spastische voet of andere bijzondere voetklachten zijn vastgesteld door een specialist of huisarts, dan kunt u hiervoor worden doorverwezen naar een gespecialiseerde pedicure Hiervoor bent u ook bij mij aan het juiste adres.
Vaak kunt u bij dergelijke klachten de kosten c.q. een deel van de kosten bij uw aanvullende ziektekostenverzekering vergoed krijgen. Kijk hiervoor uw polis goed na.
Pedicurebeh. thuis - meerprijs afhankelijk van de afstand - vanaf:
10,00
Voor mensen die de pedicure liever thuis ontvangen is er de thuisservice van Salon Petronella (ook voor de Diabetische voet). Tegen een lichte extra financiële vergoeding voor het reizen en de extra benodigde tijd, komt de pedicure van Salon Petronella uw voeten met haar mobiele apparatuur bij u thuis behandelen.
De hier genoemde prijs "vanaf" is voor een afstand van ongeveer 5 km rondom Berkhout, bij andere afstanden geldt een iets hogere prijs afhankelijk van de afstand/benodigde tijd. Salon Petronella kan u daarover uitgebreid informeren. Neem even contact met ons op.
Speciale verrichtingen – vanaf (max. € 25,00 per verrichting):
17,00
Als bij u speciale verrichtingen moeten worden gedaan (uiteraard in overleg met u) ter behandeling van uw gespecialiseerde voetprobleem, denk dan aan bijv. een orthese aanbrengen, een nagelbeugel aanbrengen bij een ingegroeide nagel, een nagelreparatie, of een drukvrij-legging (bij bv hielspoor), behoort dit ook tot de mogelijkheden waarin wij gespecialiseerd zijn.
Voetpakking bij een pedicurebehandeling
17,00
U kunt kiezen uit de volgende voetpakkingen:
•  Een speciale kleipakking voor de voeten. Deze groene klei i.c.m. Etherische
   Olieën -ook wel Geobel-klei genoemd- stimuleert de bloedcirculatie in de voeten
   waardoor vermoeide en/of opgezwollen voeten weer volledig tot rust komen.
•  Een zeer ontspannende en weldadige pakking voor de voeten is de Paraffine-
   pakking. De warm aangebrachte paraffine zorgt ervoor dat de vochthuishouding in
   uw voeten weer opnieuw gereguleerd wordt.
•  Witte Chocoladepakking. Deze pakking van warme Cacaoboter werkt intens
   ontspannend voor de voeten en hydrateert de huid optimaal.
Al deze pakkingen zijn pure verwennerij en ontspanning! Uw voeten hebben nog nooit zo lekker aangevoeld!
Voetpeeling
7,95
Bij deze peeling worden de oude oppervlakkige huidcellen verwijderd waardoor de nieuwe en jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Daardoor ziet de huid er zacht en beter uit. Vooral aan te beleven bij droge hielen/voetzolen, of bij droge plekken bovenop de voet.
Teennagels lakken
7,95
Na een pedicurebehandeling kunt u bij Salon Petronella desgewenst de "finishing touch" aan uw voeten geven, door vakkundig de teennagels te laten lakken.
Tegen een geringe extra prijs loopt u stralend op uw open schoeisel de deur uit.
Zichtbaar mooi verzorgde teennagels voor zo'n 4-6 weken.
Nail-art voor de teennagels - Prijs vanaf:
15,00
Vraag naar de mogelijkheden om uw nagels verder te versieren op het gebied van lakversieringen, glitters, stripes, figuurtjes en steentjes.
Bellen met Salon Petronella

Weetjes

TELEFONISCH BEREIKBAAR OP: 06 - 42 58 39 65
Mocht ik niet direct opnemen dan ben ik waarschijnlijk druk bezig, spreek dan uw naam en telefoonnummer in, dan bel ik u binnen 24 uur terug.
U kunt me ook altijd een whatsapp-bericht sturen.

Vergoedingen zorgverzekering diabetische voet
Als bij u diabetes is vastgesteld wordt u doorverwezen door een specialist of huisarts naar het Diabetes Zorgsysteem West-Friesland en/of de podotherapeut voor onderzoek aan uw voeten en zij zullen u doorverwijzen naar een aangesloten en gespecialiseerde Medisch Pedicure. U krijgt na het onderzoek van het Diabetes Zorgsysteem West-Friesland of de Podotherapeut een brief waarin duidelijk wordt aangegeven in welke Simm’s classificatie en zorgprofiel u valt. Neem deze brief mee naar de eerste afspraak, ik kan dan direct zien op hoeveel behandelingen u recht heeft via uw basis(zorg)verzekering (of dat deze eventueel kunnen worden vergoed (of deels) uit uw basis- of aanvullende zorgverzekering).
Wilt u meer informatie dan kunt u terecht bij het Diabetes Zorgsysteem West-Friesland, de Podotherapeut, uw zorgverzekeraar en natuurlijk bij Salon Petronella.vc

Actuele aanbieding:
Klik op de aanbieding om deze advertentie te vergroten! Deze aanbieding wordt ook gepubliceerd in enkele huis aan huisbladen.
Geen advertentie zichtbaar?, zet uw ADBLOCKER voor deze pagina uit!


De behandeling thuis voortzetten met onze producten!
Wij bieden een scala aan producten van het topmerk Camillen voor de voetverzorging. Door deze producten thuis te gebruiken verlengt u het effect van de pedicurebehandeling in de salon. Goed verzorgde voeten lopen soepeler en zorgen voor minder vermoeidheid.
Onze Producten
Ook voor de Diabetische Voet verkrijgbaar!


De Spaarkaart met een korting van maar liefst 50% !!!
Bij elke besteding van € 15,00 in mijn salon ontvangt u 1 Beauty-punt. Als u een volle spaarkaart heeft, geeft dat bij inlevering het recht op een complete Schoonheids-, Pedicure-, of Manicurebehandeling naar keuze voor de helft van de op dat moment geldende prijs. M.a.w. maar liefst 50% Korting!  Waar krijg je dat tegenwoordig nog?
Spaarkaart Salon Petronella
Burgemeester de Voslaan 3  ●  1647 BJ  Berkhout  ●  Telefoon: 06 - 42 58 39 65
Info & Verantwoording  ●  Email: info@salon-petronella.nl
Openingstijden:  Elke maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur
Behandeling op (telefonische) afspraak  ●  Copyright ©