Ontharing en verven bij Salon Petronella

Gewone beharing en overbeharing op onze benen, oksels en bij de bikinilijn is al gauw ontsierend. Scheren kan, maar werkt zeer kort (al snel stoppels) en geeft vaak maar een matig resultaat. Een ontharingscrème werkt, maar die is agressief voor de huid door de chemische samenstelling (in feite wordt het haar weggebrand!). Met laseren ben u veel geld uit en in de praktijk lukt het toch vaak niet om alle haartjes te bestrijden.
Zelf thuis harsen is erg pijnlijk omdat een goede houding (om het bij jezelf te doen) hierbij onmogelijk is. Een beter alternatief is dus het professioneel laten harsen bij de ook hiervoor gediplomeerde schoonheidsspecialist van Salon Petronella.

Ook het epileren en verven van wenkbrauwen en wimperhaartjes behoort tot de mogelijkheden. Deze gezichtsbepalende kenmerken in het gelaat, zijn na het verven extra geaccentueerd waardoor uw ogen meer spreken en stralen.

Ontharing:
Harsen onderbenen
27,00
In een korte behandeling met speciale warme dennenhars (het beste voor de dikke beenharen) bent u voor 4 tot 6 weken verlost van ontsierende haren op de onderbenen. Omdat het harsen op een professionele manier gebeurd wordt het pijnlijke moment van het verwijderen van de harsstrips tot een minimum beperkt. Na het harsen worden uw onderbenen voorzien van een voedende en verzorgende crème of olie, die de huid weer compleet rustig maakt. Gladder hebben uw onderbenen nog nooit aangevoeld.
Harsen gehele benen
41,00
U kunt er ook voor kiezen om uw gehele benen te laten harsen. Ook hierbij wordt de speciale warme dennenhars gebruikt en bent u voor 4 tot 6 weken verlost van ontsierende haren op de gehele benen. Na afloop heeft u gladde benen die weer gezien mogen worden!
Harsen bikinilijn
21,00
Niets lelijker dan een bikinibroekje waar de haren er aan de zijkant uitsteken!
Ook hiervoor heeft Salon Petronella de oplossing. Deze gevoelige plek is heel goed te harsen met een speciale harssoort; n.l. Azuleenhars. De blauwe Azuleen houdt van nature de huid zeer rustig, en in combinatie met de hars doet deze het werk precies zoals het moet! Het resultaat... een prachtige bikinilijn. Op naar het zwembad, strand of de vakantie!
Harsen oksels
21,00
Naast alle andere mogelijkheden op het gebied van harsen is het ook mogelijk om de oksels te laten harsen. Ook deze behandeling gebeurd i.v.m. de gevoeligheid met het eerder genoemde Azuleenhars (zie harsen bikinilijn). De behandeling duurt zeer kort.  Het resultaat blijft zo'n 2 tot 4 weken zichtbaar!
Harsen rug
27,50
Wilt u uw gehele rug laten harsen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden en ook hierbij wordt de speciale warme dennenhars gebruikt en bent u voor 4 tot 6 weken verlost van ontsierende haren op uw rug.
Harsen Bovenlip
11,95
Het voordeel van harsen van uw bovenlip ten opzichte van scheren is dat uw haartjes met wortel en al worden verwijderd. Na gemiddeld 3 tot 8 weken komen er weer haartjes terug, maar ze zijn dan veel zachter en dunner dan voorheen. Uw huid voelt weer zacht aan en zonder stoppeltjes zoals bij scheren. Dat zoent een stuk prettiger!
Harsen Kin
11,95
Een zachte en gladde huid zonder ongewenste haar(baard)groei. Na gemiddeld 3 tot 8 weken komen er weer haartjes terug, maar ze zijn dan veel zachter en dunner dan voorheen. Uw huid voelt weer zacht aan, zonder stoppeltjes zoals bij scheren.
Harsen Bovenlip + Kin (speciale prijs)

21,00
Harsen Wenkbrauwen
12,95
Het modelleren van de wenkbrauwen d.m.v. een speciale azuleenhars voor het gezicht. Deze behandeling werkt in tegenstelling tot epileren niet haartje voor haartje. De keus is aan u wat u als het prettigst ervaart.
Epileren Wenkbrauwen
12,95
Het haartje voor haartje verwijderen van overtollige haartjes om zo de wenkbrauwen weer mooi te modelleren.

Verven:
Verven Wimpers
14,50
Heeft u hele lichte wimpers en bent u het zat om elke dag met mascara in de weer te gaan? Of vind u het effect van mascara te onnatuurlijk? Dan is het verven van de wimpers echt iets voor u. De wimpers blijven na het verven minimaal een week of vier (tot 6 weken) donker van kleur, maar krijgen geen extra lengte of volume, zoals wel met mascara gebeurt. Het effect is daardoor veel natuurlijker.  Wij hebben een scala van kleuren en mengen het desgewenst naar kleur zodat de kleur zo natuurlijk mogelijk bij u past.
Verven Wenkbrauwen
13,50
Verven Wenkbrauwen + Wimpers (speciale prijs)
27,00
Eyebrow-Treatment (Verven & Harsen) (speciale prijs)
25,00

Weetjes

TELEFONISCH BEREIKBAAR OP: 06 - 42 58 39 65
Mocht ik niet direct opnemen dan ben ik waarschijnlijk druk bezig, spreek dan uw naam en telefoonnummer in, dan bel ik u binnen 24 uur terug.
U kunt me ook altijd een whatsapp-bericht sturen.

Salon Petronella op Facebook en Instagram!
Laatste foto's zien of direct op de hoogte zijn van actuele nieuwtjes? Kijk op mijn Facebookpagina of mijn Instagram:
Actuele aanbieding:
Klik op de aanbieding om deze advertentie te vergroten! Deze aanbieding wordt ook gepubliceerd in enkele huis aan huisbladen.
Geen advertentie zichtbaar?, zet uw ADBLOCKER voor deze pagina uit!


Verras iemand met een Cadeaucheque van Salon Petronella
Wij hebben cadeaucheques in elke prijsklasse vanaf € 10,00 (vrij te besteden) of voor een complete behandeling naar keuze.

Cadeaucheques
De cadeaucheque voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum, uit liefde of gewoon zomaar omdat je iemand wilt verrassen.

Hiermee verwen je iemand pas letterlijk én figuurlijk !!!

Meer informatie over de Cadeaucheques van Salon Petronella


De Spaarkaart met een korting van maar liefst 50% !!!
Bij elke besteding van € 15,00 in mijn salon ontvangt u 1 Beauty-punt. Als u een volle spaarkaart heeft, geeft dat bij inlevering het recht op een complete Schoonheids-, Pedicure-, of Manicurebehandeling naar keuze voor de helft van de op dat moment geldende prijs. M.a.w. maar liefst 50% Korting!  Waar krijg je dat tegenwoordig nog?
Spaarkaart Salon Petronella
Bellen met Salon Petronella
Burgemeester de Voslaan 3  ●  1647 BJ  Berkhout  ●  Telefoon: 06 - 42 58 39 65
Info & Verantwoording  ●  Email: info@salon-petronella.nl
Openingstijden:  Elke maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur
Behandeling op (telefonische) afspraak  ●  Copyright ©