Links

Op deze pagina vindt u onze partnerlinks, samenwerkingen en andere links die misschien handig voor u zijn.

(klik op een logo om de link naar de desbetreffende website te volgen)Mocht u een "gebroken" link aantreffen of heeft u nog een leuke tip voor me, wilt u dit dan aan mij doorgeven op info@salon-petronella.nl. Ik beoordeel dan of uw pagina in aanmerking komt.

Weetjes

Salon Petronella op Facebook!
Laatste foto's zien of direct op de hoogte zijn van nieuwtjes? Kijk op mijn Facebookpagina en help me aan "Likes". Bij elke 100 Likes wordt er onder alle "Likers"  een Cadeaucheque ter waarde van een GRATIS Manicurebehandeling verloot.
Aanbieding van de maand!
Klik op de aanbieding van de maand om deze advertentie te vergroten! Deze aanbieding wordt ook gepubliceerd in enkele huis aan huisbladen.

Verras iemand met een Cadeaucheque van Salon Petronella
Wij hebben cadeaucheques in elke prijsklasse vanaf € 10,00 (vrij te besteden) of voor een complete behandeling naar keuze.

Cadeaucheques
De cadeaucheque voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum, uit liefde of gewoon zomaar omdat je iemand wilt verrassen.

Hiermee verwen je iemand pas letterlijk én figuurlijk !!!

Meer informatie over de Cadeaucheques van Salon Petronella


De Spaarkaart met een korting van maar liefst 50% !!!
Bij elke besteding van € 15,00 in mijn salon ontvangt u 1 Beauty-punt. Als u een volle spaarkaart heeft, geeft dat bij inlevering het recht op een complete Schoonheids-, Pedicure-, of Manicurebehandeling naar keuze voor de helft van de op dat moment geldende prijs. M.a.w. maar liefst 50% Korting!  Waar krijg je dat tegenwoordig nog?
Spaarkaart Salon Petronella


Bellen met Salon Petronella
Burgemeester de Voslaan 3  ●  1647 BJ  Berkhout  ●  Telefoon: 0229 - 55 19 65
Info & Verantwoording  ●  Email: info@salon-petronella.nl  ●  © 
Openingstijden:  Maandag t/m Vrijdag van 9 tot 18 uur (Donderdag tot 21 uur)
en Zaterdag van 9 tot 13 uur  ●  Behandeling op (telefonische) afspraak